Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα που τα είχε όλα και… μοιρασιά στην Ελιά για ΑΕΚ και Ρούβα (2-2)

Δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, τέσσερα γκολ και κανένα νικητή έγινε στο γήπεδο της Ελιάς με την ΑΕΚατσαμπά και τον Ρούβα να μοιράζονται από έναν βαθμό με το τελικό σκορ να είναι το 2-2 το οποίο διαμορφώθηκε στο τέλος!

Η ΑΕΚ είχε μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Ρούβα να ισορροπεί το ματς μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο 8ο μόλις λεπτό απείλησαν οι γηπεδούχοι με τον Φρόκου να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 11′ από σέντρα του Φρόκου ο Νικολάου Χρ. έπιασε ένα σουτ στην κίνηση αναγκάζοντας τον Μιχάλη Ζερβό να κάνει τρομερή επέμβαση. 

Ο Ρούβας απείλησε στο 22′ από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Ξημεράκη, με τον Ντέτσικα να πιάνει το σουτ και τον Σπανό να αποκρούει με δυσκολία. 

Στο 24′ η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει με τον Ντελία, ωστόσο ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Τελικά στο 39ο λεπτό η ομάδα της Γέργερης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Ο Χριστοφοράκης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μουρτζάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Σπανού, αυτογκόλ από τον Μουρτζάκη και 0-1 για τον Ρούβα. 

Η ομάδα του Κατσαμπά όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Γιώργο Βαρδονικολάκη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε στο 42′ να αντικαταστήσει τον τραυματία Φρόκου) έγραψε το 1-1. 

Νωρίτερα, πριν το γκολ της ΑΕΚ, στον Ρούβα διαμαρτύρονται σε μαρκάρισμα του Μουρτζάκη πάνω στον Ντέτσικα ζητώντας την αποβολή του παίκτη της ΑΕΚ ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα!

Στο 50′ η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην ολική ανατροπή. Από εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί του Ρούβα με την μπάλα να στρώνεται στον Τόλη Καραφωτιά ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πρίφτη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τελικά στο 86ο λεπτό ο Ρούβας θα κερδίσει ένα φάουλ σε καλό σημείο με τον Άγγελο Ξημεράκη να το επιχειρεί απευθείας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπανού, γράφοντας το τελικό 2-2 στο ματς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚατσαμπά (Νίκος Ανδριανάκης): Σπανός, Μπέγκα, Ντελία, Καραφωτιάς Απ., Μανουσάκης, Φρόκου (42′ λ.τρ. Βαρδονικολάκης Γ.- 69′ λτρ. Φραγκούλης), Κεφαλούκος, Μουρτζάκης, Δάσκος (62′ Π. Νικολάου), Τάγγινης (46′ Τσατσάκης), Νικολάου Χρ. (62′ Κάββαλος)

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ζερβός Μιχ., Πρίφτη, Καλεμάκης, Ξημεράκης Ι. (71′ Περιβολάρης), Κοκολάκης, Ζερβός Μυρ. (67′ Φουκάκης), Χριστοφοράκης (60′ Ξημεράκης Αγγ.), Κοσμαδάκης (60′ Περογαμβράκης), Απλαδάς, Ντέτσικας, Τσατσάκης (71′ Πρίφτη Γ.)

Παρακολουθείστε το liveblog: