Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαχλάς: Το Άρνεμ θα χορεύει πάντα συρτάκι για το κοπέλι (Video)

Ο Νίκος Μαχλάς είναι αυτός που όλοι στη Φιτέσε θέλουν να αγκαλιάσουν-Η φανέλα του πουλάει ακόμη και ο κόσμος μιλάει στο Novasports.gr με χαμόγελο και θαυμασμό. Ο Χανς μπορεί να μένει στην Αμβέρσα αλλά η Φιτέσε είναι η ομάδα του. Ο Ολλανδός από το Βέλγιο έρχεται στο Άρνεμ. Ο Ρόντερικ, μένει στη Χάγη αλλά θα βρεθεί κι αυτός στο Άρνεμ, κοντά στην αγαπημένη του Φιτέσε.

Το Novasports.gr μπήκε στην παρέα και συνάντησε τους δύο Ολλανδούς στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τη Φιτέσε, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ντριλ, σε ένα προάστιο του Άρνεμ, περίπου 4 χιλιόμετρα από την πόλη.

Αυτό που τράβηξε κατευθείαν την προσοχή ήταν η φανέλα που φορούσε ο Χανς, η φανέλα του Νίκου Μαχλά με το Νο9.

Οι συστάσεις ήταν εύκολες και γρήγορες. Μόνο η αρχική πρόταση, “γεια σας είμαστε από την Ελλάδα”, ήταν αρκετή για να ανοίξει η κουβέντα για το κοπέλι που πριν από λίγες μέρες (16 Ιουνίου) έγινε 51 χρόνων αλλά κανείς (στη Φιτέσε και όχι μόνο) δεν ξεχνάει τα όσα έκανε με την ολλανδική ομάδα την τριετία 1996-1999 όταν, μεταξύ άλλων (το 1998 με 34 γκολ), πήρε και το “Χρυσό Παπούτσι” στην Ευρώπη. Δεν ήταν δηλαδή μόνο πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό Πρωτάθλημα.

Ο Χανς (αριστερά στη φωτογραφία) φορούσε τη φανέλα του Μαχλά που κυκλοφόρησε η Φιτέσε την προηγούμενη σεζόν (από την επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας είναι και οι σχετικές φωτογραφίες) σε μια όμορφη έκδοση που μεταξύ άλλων, στο κουτί μαζί με την φανέλα, υπάρχει και η λίστα των παιχνιδιών που σκόραρε ο Μαχλάς τη σεζόν 1997-1998 και στην κάτω δεξιά γωνία έχει την υπογραφή του.

“Ο Μαχλάς ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς μας. Φυσικά και τον θυμάμαι. Αν τον είχα εδώ μπροστά μου, και πάλι, θα του έλεγα, χαίρομαι πολύ σε βλέπω”, λέει ο Χανς και προσθέτει ο Ρόντερικ. “Ήταν εδώ λίγες εβδομάδες πριν. Τον συνάντησα στο προπονητικό κέντρο της Φιτέσε. Ήταν εδώ για ένα παιχνίδι με παλιούς παίκτες της Φιτέσε, είδε παλιούς φίλους και ανθρώπους που ήξερε από εκείνο τον καιρό”.

Το συρτάκι (όπως τότε σε κάθε γκολ) μοιάζει να παίζει πάντα όπως βέβαια και η Ελλάδα να είναι πάντα σε κάθε αναφορά για τον Μαχλά. Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο που επίσης συνοδεύει την αναφορά για τη φανέλα του Μαχλά στην επίσημη ιστοσελίδα της Φιτέσε.

Ο πρωταγωνιστής πηγαίνει σε ένα ελληνικό εστιατόριο να παραγγείλει, πίνει τη ρακή του και στο μενού, μεταξύ άλλων πιάτων που υπάρχουν, ”Αφροδίτη σουβλάκι”, ¨”Κοτόπουλο Μαστιχάτο”, “Στιφάδο”, “Μουσακά” έχει και ένα πιάτο το “Χρυσό Παπούτσι”. Φυσικά παραγγέλνει αυτό και του έρχεται η φανέλα.

Πηγή: novasports.gr