Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη γιορτή για τον ΑΟΑΝ στις 9 Μαρτίου

Σε εντατικούς ρυθμούς για την εκδήλωση στον ΑΟΑΝ

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που απασχολεί αυτή την περίοδο τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ, αλλά και η μεγάλη γιορτή την οποία ετοιμάζουν για το Σάββατο 9 Μαρτίου στο «Διγενής Palace». Σε μια σπουδαία εκδήλωση για το σωματείο, καθώς θα συνδέσει ακαδημία, ομάδα και Παλαίμαχους.

Οι Αγιονικολιώτες «τρέχουν» να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια και όλος ο κόσμος που θα τιμήσει τον ΑΟΑΝ με την παρουσία του, να απολαύσει την παρουσία του στη γιορτή.

Είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά των ακαδημιών θα ζήσουν αυτή τη βραδιά-γιορτή της αγαπημένης τους ομάδας της οποίας είναι μέλη και οι αυριανοί πρωταγωνιστές της, με το Δ.Σ. να φροντίζει για τη δωρεάν είσοδο και το φαγητό τους, καθώς θα τους μοιραστούν ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ παιδιά εκτός της ακαδημίας θα έχουν είσοδο με φαγητό 10€, ενώ η γενική είσοδος θυμίζουμε έχει οριστεί στα 17€.

Βραβεύσεις

Από μια τέτοια βραδιά δεν μπορούν να λείπουν και βραβεύσεις, με τον ΑΟΑΝ να επιβραβεύει τους μικρούς ποδοσφαιριστές, παίκτης της μεγάλης ομάδας, αλλά να τιμάει και σημαντικούς παίκτες από το παρελθόν. Στο πλάνο των «κυανόλευκων», είναι να βραβευθούν από την ακαδημία οι Αντώνης Μολυμπακης για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ Κ15, ο Άιντι Χατζιράι για την πρώτη του συμμετοχή στη Γ’ εθνική με την φανέλα του ΑΟΑΝ, δύο παιδιά της Κ14 και της Κ16 ως οι καλύτεροι αθλητές-μαθητές.

Ένα παιδί της Κ14 και της Κ16 ως πολυτιμότερος παίκτης μετά από κρυφή ψηφοφορία των παιδιών του τμήματος και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Youth.

Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα του ΑΟΑΝ της Γ’ εθνικής, θα βραβευθούν ο παίκτης με τα περισσότερα mvp και αυτός που πέτυχε το καλύτερο γκολ.

Επίσης, από το παρελθόν θα τιμηθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Ράμμος.