Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη επικράτηση για ΠΟΗ κόντρα στο Ασήμι!

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΟΗ

Σπουδαία νίκη και τρίποντο για τον ΠΟΗ κόντρα στο Ασήμι με σκορ 3-1.

Η ομάδα του ΠΟΗ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την εξάρα από την Τύλισο επικρατώντας με σκορ 3-1 του Ασημίου, το οποίο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό με αποτέλεσμα να γνωρίσει αυτή την ήττα.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κακουλάκης, Τιγκίρης και Τζιρίτας, ενώ είχε μειώσει προσωρινά για το Ασήμι ο Οικονομάκης σε 2-1.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες δεν είχε κάποιο τέρμα, όμως στην επανάληψη μας αντάμειψε καθώς είδαμε τέσσερα γκολ και μάλιστα σε διάστημα 20 λεπτών!

Το σκορ για τον ΠΟΗ άνοιξε ο Κακουλάκης στο 65′, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τιγκίρης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το Ασήμι μείωσε και ξαναμπήκε στην διεκδίκηση του παιχνιδιού με τον Οικονομάκη, όμως η χαρά του κράτησε για λίγο καθώς στο 82′ ο Τζιρίτας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τον ΠΟΗ, ο οποίος πανηγύρισε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το Ασήμι.

Συνθέσεις:

ΠΟΗ: Γεναράκης, Βασιλαρόπουλος, Τζιρίτας, Πρωτοπαπαδάκης, Τιγκίρης, Τσαγκαράκης, Φουντουλάκης, Κακουλάκης, Λιδοργιανάκης, Στάμπουλος, Κουκουράκης

Ασήμι: Κασμερίδης, Μακράκης (72΄Μηναδάκης), Ξαγοραράκης, Χατζηπαυλίδης, Αντωνάκης (80′ Αντωνάκης Ε.), Μασέλης, Μπέρκης (46′ Μακράκης Γ.), Ορφανουδάκης, Σφακιανάκης, Οικονομάκης, Ψωμάς