Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη με “πεντάρα” και ανατροπή για την Κ17 του ΟΦΗ!

Με τον Καστελλιανάκη να κάνει χατ τρικ και τους Χαραλάμπη και Δάρλα να πετυχαίνουν από ένα γκολ, η Κ17 του ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 5-1 της αντίστοιχης του Ιωνικού στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K17.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Δουλγεράκη, με την ομάδα μας να αντιδρά και να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Καστελλιανάκη.

Στο 36′ ο Ντάγια επιχείρησε ένα δυνατό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Μαλικούρης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Καινουργιάκη στο 42′, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα ήδη από τα πρώτα λεπτά. Στο 51′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καστελλιανάκη, η μπάλα κόντραρε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, έφτασε στη συνέχεια στον Χαραλάμπη ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

το 74′ ο Καστελλιανάκης με δυνατό σουτ πίσω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το 3-1 για τον ΟΦΗ, ενώ στο 90′ ο νεαρός μέσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία της εστίας των φιλοξενούμενων για το 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Δάρλας.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης, Καινουργιάκης (85′ Μπεϊνάς), Λαγουδάκης (46′ Κωνσταντακόπουλος Γ.), Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Παντερής (65′ Τσελεγγίδης), Χαραλάμπης, Πατραμάνης (85′ Δάρλας), Χνάρης (65′ Νινηράκης), Καστελλιανάκης.