Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη με «σούπερ» Ντίκο ο ΟΦΗ, 0-4 τον Παναιτωλικό

Με μία εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που έψαχνε στα προηγούμενα παιχνίδια με Ατρόμητο και Βόλο αλλά δεν τα είχε καταφέρει, σήμερα  ο ΟΦΗ επιτέλους μπόρεσε να βγάλει αποτελεσματικότητα και να επικρατήσει του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκορ 0-4, παίρνοντας παράλληλα ένα τρίποντο το οποίο χρειαζόταν ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ήξερε τι ήθελε και το έδειξε εντός αγωνιστικού χώρου, παίζοντας από την αρχή του αγώνα με σκοπό να αποκτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνει αμέσως απειλητικός. Κάτι που το κατάφερε πετυχαίνοντας έτσι την 3η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας, έπειτα από το διπλό της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο.

Στο 27′ ο Ντίκο άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ με απίθανο τρόπο. Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» υποδέχθηκε μία κεφαλιά πάσα του Ντιουσέ και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 0-1. Λίγο αργότερα ο Παναιτωλικός απείλησε με τον Καρέλη με κεφαλιά, ωστόσο δεν βρήκε κάποια άλλη φάση η γηπεδούχος ομάδα. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ συνέχισε δυναμικά έχοντας δοκάρι με τον Νέιρα. ενώ στο 52′ ο Ντίκο πέτυχε και δεύτερο τέρμα, έπειτα από πάσα ασίστ του Τοράλ. Το 0-3 ήρθε στο 73′ από ωραία πάσα του Λάρσον, ο Τοράλ πέτυχε το τρίτο του φετινό τέρμα με ωραίο πλασέ με το δεξί μέσα από την περιοχή. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ έφτασε τους 15 βαθμούς μένοντας στην 11η θέση ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19 βαθμούς και την 8η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Μαλής, Χουχούμης, Φλόρες, Ντίαζ, Ξενιτίδης, Νταγκό, Σενγκέλια, Καρέλης

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Ζοάο Πέδρο, Κολοβός, Λιάβας, Μάρτενσον, Στεργιάκης, Τσινγκάρας, Βαρόνε

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Ντίκο

Στον πάγκο: Στίβενς, Τζου, Γκερέρο, Τσιλιανίδης, Γιοχού, Τοράρινσον, Περέα, Στάικος, Μπιφουμά

 

ΑΠΙΘΑΝΟ ΨΑΛΙΔΙ του Ντίκο στο Αγρίνιο, 0-1 για τον ΟΦΗ (VIDEO)

Παρακάτω το LIVE: