Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη στην επανάληψη για τα Κανάρια!

Τα Κανάρια “καθάρισαν” στην επανάληψη την Παλιανή

Με μία φανταστική εμφάνιση στην επανάληψη τα Κανάρια επικράτησαν με σκορ 0-3 της Παλιανής!

Οι γηπεδούχοι ήταν φοβεροί στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού, όπου είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν σε αυτό το σημείο και στην συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν, όπως θα ήθελαν με τα Κανάρια να καταφέρνουν να σκοράρουν στην επανάληψη τρεις φορές και να φύγουν με το διπλό!

Η Παλιανή είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Βιτσαρά, ένα δοκάρι με τον Κουντούρη, μία μεγάλη ευκαιρία με τον Παντελίδη σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα άουτ και δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Φραγκεδάκη χωρίς όμως να βρει το γκολ με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη στην πρώτη μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων στο ματς ο Ψαρολογάκης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 στο 54′, ενώ ο Πασπαράκης με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-2 στο 74′.

Το τελικό 0-3 έγινε δέκα λεπτά αργότερα με σουτ εντός περιοχής του Βγόντζα.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης, Σπινθουράκης Ε. (80′ Αμπαρτζάκης) , Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Παντελίδης (75′ Ποτηράκης), Μανιαδάκης, Σπινθουράκης Σ.(46′ Γερομαρκάκης), Βιτσαράς, Φραγκεδάκης (65′ Στρατηδάκης), Κουντούρης (80′ Ματαλλιωτάκης)

Κανάρια: Σταματάκης, Κορνελάκης, Ντελής, Βγόντζας, Τοψής, Μαυρογιάννης, Κουντούρης (70′ Μαντάρε), Βιδάκης, Πασπαράκης, Ντολλάνι (85′ Φθενάκης), Ψαρολογάκης (80′ Σερέτης)