Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλο διπλό με ανατροπή που είχε την υπογραφή του Ρεμούνδου το Ασήμι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρεμούνδο το διπλό στις Ασίτες το Ασήμι

Τι και αν οι Ασίτες πήραν κεφάλι στο σκορ στην επανάληψη με το απευθείας φάουλ του Κάτελα, ο Ρεμούνδος γύρισε το παιχνίδι με δύο δικά του γκολ και έδωσε το πολύ σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο στο Ασήμι με σκορ 1-2.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού το Ασήμι έφτασε στο γκολ με τον Πρίφτη, όμως αυτό ακυρώθηκε για χέρι του επιθετικού των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση των γηπεδούχων στις μεγάλες ευκαιρίες ήρθε με τον Μανωλιτσάκη να σημαδεύει το δοκάρι του Δαμιανάκη με κεφαλιά χωρίς όμως το 0-0 να αλλάζει και έτσι να παραμένει ως αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην  επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτελα στο 65′, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ με τον Ρεμούνδο να φέρνει το ματς στα ίσα μέσα από την περιοχή στο 75′ και όχι μόνο αυτό αλλά στο 87′ να κάνει και την ολική ανατροπή για το Ασήμι με σουτ από την γωνία της περιοχής!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 1-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και το Ασήμι να πανηγυρίζει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα των Ασιτών!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη αποβολή του Αντωνάκη σε μαρκάρισμα του σε παίκτη των Ασιτών που ήταν σε προφανή θέση για γκολ καθώς και για δύο πέναλτι του Αντωνάκη στον Μηναδάκη στο πρώτο μέρος και στον Ρουμπάκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού!

Συνθέσεις:

Ασίτες: Φουντουλάκης, Κάββαλος (90′ Σταματάκης), Κάτελας, Μανωλιτσάκης, Παρασύρης, Πλουμής, Λιανδράκης (55′ Δαργαντής), Ρουμπάκης Ε., Ρουμπάκης Κ., Μηναδάκης (50′ Κοπιδάκης), Περογαμβράκης

Ασήμι: Δαμιανάκης, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης, Αντωνάκης, Βαρδάκης (90′ Ντομπονίκου), Μακράκης, Σφακιανάκης, Χασουράκης, Μπέρκης (25′ Ρεμούνδος), Πρίφτη (50′ Ξαγοραράκης), Ψωμάς