Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά την αλλαγή σελίδας επιστροφή στην… επίσημη ιστοσελίδα για τον Ηρόδοτο – “Μονόδρομος η Γ’ Εθνική”!

Ο κόσμος της ομάδας το ζήτησε ο Ηρόδοτος το κάνει πράξη

Η επίσημη ενημέρωση του Ηροδότου είναι και πάλι εδώ καθώς ξεκινάει εκ νέου η λειτουργία της σελίδας της ομάδας στο facebook (δείτε εδώ) για την ενημέρωση των φίλων του Ηροδότου για τα τεκτενώμενα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ηροδότου, Μανώλης Λημναίος στην πρώτη ανάρτηση στην σελίδα της ομάδας μετά την κανονική επανέναρξη της μίλησε για τις προσπάθειες που κάνει ο Ηρόδοτος για συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει καθώς και για το θέμα του προπονητή, όπου βρίσκονται σε αναμονή του Μανώλη Παπαματθαιάκη να επιστρέψει από κάτι υποχρεώσεις του στο εξωτερικό και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ γυρίζει σελίδα και ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ξαναγυρίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Μετά από 20 περίπου μήνες που τη διαχείρηση είχε η ΠΑΕ, η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει πως από εδώ και στο εξής θα γίνεται η επίσημη ενημέρωση για τη λειτουργία και δραστηριότητες του συλλόγου από τη συγκεκριμένη σελίδα Facebook .
Δεν στεκόμαστε περαιτέρω για το πως φτάσαμε ως εδώ .

Όλοι γνωρίζουμε πως η επόμενη μέρα του συλλόγου μόνο εύκολη δεν θα είναι .

Όμως όλοι μαζί φίλαθλος κόσμος, παίκτες, προπονητές και διοίκηση μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας και γρήγορα η ομάδα να ξανακερδίσει τη χαμένη της αίγλη και αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων είναι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, η ομάδα της καρδιάς μας να ξαναγίνει σύντομα το καμάρι της ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ και να επιστρέψει σε επιτυχίες , όπως άλλωστε αρμόζει στην τεράστια ιστορία της !!!

Σε αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί και δε πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μαζί, όλοι μια γροθιά με τη δυναμική που ξέρουμε ότι κουβαλάει ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ βάζουμε πλάτη και προχωράμε μπροστά.

Ενημερώνουμε ότι εδώ και δύο μήνες η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ έχει ξεκινήσει ενέργειες σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο της ομάδας κύριο Μανόλη Φωτάκη και συνεργάτες του , ώστε να ξεκαθαρίσει το τόσο θολό τοπίο που ξεκάθαρα υπήρχε εξαιτίας της αποβολής της ομάδας μας από το πρωτάθλημα της super league 2.

Δηλαδή πιθανές επιπτώσεις που θα είχε η ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και οικονομικά από δω και στο εξής , σε μια πιθανή συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ´ εθνικής, είτε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ αν η  Γ´Εθνική είχε ανυπέρβλητα εμπόδια.

Εχθές στην Αθήνα έγινε συνάντηση με τον κύριο Φωτάκη και το σύλλογο μας εκπροσώπησε ο Μιχάλης Γεωργιάδης.

Η τελευταία ενημέρωση λοιπόν είναι ότι με βάση νομικές ενέργειες και επερωτήματα στην ΕΠΟ αλλά και SL2 , ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα δηλώσει συμμετοχή κανονικά στη Γ´Εθνική κατηγορία με ποινή την αφαίρεση 5 βαθμών . Αυτό άλλωστε είχε αποφασιστεί και στο τελευταίο ΔΣ του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, η συμμετοχή δηλαδή στη Γ´Εθνική κάτι που στη σκέψη μας είναι μονόδρομος κυρίως για την ιστορία του συλλόγου.

Για το θέμα του προπονητή ενημερώνουμε ότι είμαστε ήδη σε συζητήσεις και προχωρημένες επαφές με τον κύριο Παπαματθαιάκη που για λόγους οικογενειακούς βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό.

Περιμένουμε λοιπόν να επιστρέψει ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη του, για να ξεκινήσει άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας .

Πάμε όπως παλιά με δύναμη και αποφασιστικότητα, με λίγα λόγια και πολλή δουλειά και πάντα με αισιοδοξία ……… γιατί το έχουμε ξανακάνει!!!!!

Για τον ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ