Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά τις εκλογές ξεκινούν τα μπαράζ για τους πρωταθλητές της Κρήτης!

Άνω-κάτω γίνονται τα μπαράζ για τους πρωταθλητές των ΕΠΣ της Κρήτης, που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Ηρακλείου (είναι φαβορί ο ΠΟΑ θέλοντας μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια), ο πρωταθλητής ΕΠΣ Ρεθύμνου Ερμής Ζωνιανών και ο πρωταθλητής ΕΠΣ Χανίων Γρανίτης ήταν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στις 14 Μαΐου αλλά θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ημέρες την έναρξη των μπαράζ, λόγω της εμπλοκής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής!

Στην Δυτική Αττική υπήρξε θέμα με έκπτωση της διοίκησης, το πρωτάθλημα είχε μπλοκάρει για αρκετές εβδομάδας και τώρα που ορίστηκε προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον πρώην Περιφερειάρχη Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα, οι ομάδες της Δυτ. Αττικής επιστρέφουν στα γήπεδα αλλά χρειάζονται ακόμα 6 αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι παίζοντας Κυριακή-Τετάρτη, η Δυτική Αττική θα βγάλει πρωταθλητή στις 17 Μαΐου και θα μπορεί να αγωνιστεί στα μπαράζ στις 24 Μαΐου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά τις εκλογές. Τον τίτλο στην Δυτική Αττική θα διεκδικήσουν στις έξι αγωνιστικές που απομένουν ο Απόλλων Ποντίων (67β.) και η Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξα (63β.), έχοντας και το μεταξύ τους ντέρμπι.

Όσον αφορά τις άλλες Ενώσεις, οι πρωταθλητές Κρήτης περιμένουν τον δευτεραθλητή Αθήνας (βρίσκονται σε εξέλιξη για ανάδειξη πρωταθλητή-δευτεραθλητή τα μπαράζ με τη συμμετοχή Χαλανδρίου, Ηλυσιακού, Χαϊδαρίου) και τον πρωταθλητή Πειραιά.

Στην ΕΠΣ Πειραιά απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Στον 1ο Όμιλο ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μετά το ντέρμπι που απομένει μεταξύ του Ατρόμητου Πειραιά (68β.) και της Αμφιάλης (66β.) ενώ στον 2ο Όμιλο πρωταθλητής είναι ο Περαμαϊκός. Θα ακολουθήσει μπαράζ των πρώτων των δύο ομίλων και ο νικητής θα μπει στον όμιλο των κρητικών ομάδων. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχει πρωταθλητής στο Λασίθι και τα παιχνίδια θα κατοχυρώνονται με 3-0α.α.

 

ΠΗΓΗ: NEAKRITI.GR