Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεταγραφές: H Βαλκανική αγορά και ο ΟΦΗ

Ίσως είναι λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τον μεταγραφικό χειμώνα που έρχεται αλλά στον ΟΦΗ είναι δεδομένο ότι μόλις βρεθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής θα σηκώσουν άμεσα μανίκια για να διορθώσουν τις πολλές ανορθογραφίες του καλοκαιριού που είναι και μια από τις βασικές αιτίες για την πολύ κακή πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Το καλοκαίρι ο ΟΦΗ κινήθηκε αρκετά μεταγραφικά στην αγορά της Γαλλίας , της Ολλανδίας ενώ κοίταξε μετά από καιρό και την Σκανδιναβική αγορά με τις προσθήκες των Λάρσον και Τοράρινσον.

Πλέον με προπονητή τον Βλάντας Νταμπράουσκας και εν αναμονή του νέου τεχνικού διευθυντή ίσως ο ΟΦΗ στρέψει τις μεταγραφικές του κεραίες και προς την Βαλκανική αγορά την οποία στα 4 χρόνια παρουσίας των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά δεν είχαν αγγίξει καθόλου.

Άλλωστε ο 45χρονος νέος τεχνικός του ΟΦΗ είναι άριστος γνώστης του Βαλκανικού ποδοσφαίρου έχοντας εργαστεί σε Λουντογκόρετς , Χαϊντουκ και Γκόριτσα και σίγουρα όλο και κάποια ονόματα θα έχει στο δικό του μεταγραφικό μπλοκάκι από την συγκεκριμένη αγορά που και καλούς παίκτες έχει και σε προσιτές για τις ελληνικές ομάδες τιμές.