Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «Άραβα» η πρώτη νίκη στη σεζόν για τις Ασίτες

Οι Ασίτες έφυγαν με μεγάλο διπλό από την έδρα της Χερσονήσου «Palmera Beach» επικρατώντας 0-1 για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να  τα έχουν με την τύχη τους αφού σημάδεψαν ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές τα δοκάρια του Χαραλαμπάκη, με τα «Λιοντάρια» του Ζ. Αναστασάκη να χρειάζονται μόλις μία επίσκεψη στα καρέ της ομάδας του Λιμανιού για να σπάσουν το ρόδι στην φετινή σεζόν με τον Κοτζαδάκη να σκοράρει με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Λαδιανού.

Στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού η Χερσόνησος Palmera Beach απείλησε με τον Μπενάρντο να σουτάρει, όμως ο Χαραλαμπάκης ήταν σε ετοιμότητα.

Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού οι δύο ομάδες επέλεξαν να κλειστούν στα μετόπισθεν και να μοιραστούν την κατοχή έως και τη λήξη του πρώτου μέρους, υπό τον φόβο, μήπως δεχθούν πρώτες γκολ στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, αφού ο Ψωρογιάννης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 43′.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ οι Ασίτες στην πρώτη τους ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων άνοιξαν το σκορ με τον Λαδιανό να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και τον Κοτζαδάκη που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το υπέρ τους μομέντουμ, οι Ασίτες απείλησε εκ νέου με τον Ρουμπάκη να σουτάρει δυνατά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Χερσόνησος «Palmera Beach» έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Πολυμερίδη πέρασε άουτ.

Στο 82′ η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη άγγιξε την ισοφάριση με τον Θεοδωράκη να σημαδεύει το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαραλαμπάκη με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 89′ η δυστοκία της Χερσονήσου συνεχίστηκε αφού ο Μηλάκης σημάδεψε για τρίτη φορά στην αναμέτρηση το δοκάρι για την ομάδα του, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους.

Χερσόνησος (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Λιουδάκης, Μαστοράκης (78′ Ασπετάκης), Στιέφνι (62′ Στιέφνι) , Γκούρο (78′ Μουντράκης), Κρητσωτάκης (85′ Χαρατσής), Πολυμερίδης, Θεοδωράκης, Καπετανάκης, Ψωρογιάννης, Χιλά, Μπενάρντο

Ασίτες (Ζαχάρης Αναστασάκης): Χαραλαμπάκης, Μανωλιτσάκης, Κοζορώνης, Λαδιανός(90+3 Δαργαντής), Ζαρκαδούλας, Ρουμπάκης Κ., Ρουμπάκης Μ., Σταματάκης, Λιανδράκης, Κοτζαδάκης, Γκεγκόλλι (72′ Κοζορώνης Ν.)