Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφυγε με το “διπλό” από τις Μοίρες η Δαμάστα

Η Δαμάστα έφυγε με το “διπλό” από την έδρα των Μοιρών επικρατώντας με 2-0.

Η Δαμάστα έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία, επικρατώντας των Μοιρών με 2-0 εκτός έδρας για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Σκόρερ για την ομάδα του Μαλεβιζίου οι Κόκκινος (26′) και Κωστάκης (90′).

Στο 8′ η πρώτη ευκαιρία από πλευράς Δαμάστας με τον Δανδάλη να αποκρούει εύκολα το πλασέ του Κλαπάκη. Στο 25′ ο Κλαπάκης δοκίμασε το πόδι του με τον κίπερ των Μοιρών να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ ήρθε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Δαμάστα, καθώς ο Κόκκινος που καιροφυλαχτούσε στο δεύτερο δοκάρι είδε την μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 41′ οι Μοίρες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν όμως ο Πηρουνάκης δεν μπόρεσε σε δύο προσπάθειες και από ευνοϊκή για εκείνον θέση να νικήσει τον Χατζιδάκη. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στη Δαμάστα, με τον Ταμπάκη να πλασάρει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε ελάχιστες φάσεις. Σε μία από αυτές ο Πηρουνάκης είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 82′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ που καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους, από τον νεοεισελθόντα Κωστάκη στο 90′, ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του, Δημήτρη Κόκκινο που τον πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου. ‘

Στη φάση αυτοί οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, ωστόσο o Μπαλίδης και oi βοηθοί του δεν είδαν κάτι μεμπτό.

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χριστοδουλάκης, Πολυμερίδης, Τραορέ (65′ Φανουράκης), Παπαδομανωλάκης, Σκαπέρδας (63′ Χαλκιαδάκης), Ηλιάκης, Γκίνη, Κιόρι, Πηρουνάκης, Κουτσάκης (63′ Μεντουδάκης)

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζιδάκης, Ρουμπάκης, Σερλιδάκης, Πεταλάκης, Κόκκινος, Τζουβάρας, Βατσινάς, Κλαπάκης, Ταμπάκης (85′ Κωστάκης)