Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέρασε από την έδρα του Δία ο Ζαρός

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ζαρός

Μετά την τεράστια επικράτηση στο ντέρμπι κορυφής με την Ανάληψη ο Ζαρός πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο με σκορ 0-2 στην έδρα του Δία πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο Δίας μπήκε δυνατά και έχασε μία καλή στιγμή για να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως στην συνέχεια ο Ζαρός έχασε αρκετές ευκαιρίες, πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε στο τρίποντο.

Ο Σαριδάκης με προβολή μετά από σέντρα του Κοτζαδάκη έκανε το 0-1 για τον Ζαρό στο 25′ και διαμόρφωσε έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 66′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους και ουσιαστικά “σφράγισαν” το εκτός έδρας τρίποντο με τον Ξεκαρδάκη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κλαπάκη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Δίας: Μαστραντωνάκης, Λέλεκας, Σηφάκης, Παγωνάκης, Γουργούλας, Λεμονιάς, Σπανουδάκης, Λεμονιάς Ε., Κιαγιαδάκης, Χριστιανίδης, Ανετάκης

Ζαρός: Λιουδάκης, Λεμονάκης (46′ Σαριδάκης Κ.), Καπιζιώνης, Κάτελας, Αλπαντάκης, Φραγκιαδουλάκης, Σαριδάκης Ν. (85′ Αλπαντάκης), Λυκούδης, Κοτζαδάκης (80′ Ζαχαριουδάκης), Κλαπάκης (85′ Παπαδοβασιλάκης), Ξεκαρδάκης