Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις την σπουδαία νίκη η Δαμάστα!

Μεγάλη νίκη στο φινάλε για την Δαμάστα

Τρίτη σερί νίκη για την Δαμάστα, δεύτερη στο πρωτάθλημα, με μεγάλη ανατροπή και γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στις Μοίρες με “χρυσό” σκόρερ τον Ζερβάκη με κεφαλιά!

Το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων είχε πετύχει ο Κατσαρός, ενώ για τις Μοίρες είχε ανοίξει το σκορ ο Αγριμάκης.

Μόλις στο 10′ οι Μοίρες είχαν την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι με τον Ηλιάκη έπειτα από σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η Δαμάστα απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες με τον Κόκκινο Α. να κάνει το πλασέ και τον Παπαδομανωλάκης να διώχνει την μπάλα πάνω από την γραμμή!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 0-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο Αγριμάκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκίνη έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους!

Η Δαμάστα όμως αντέδρασε και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Κατσαρού μέσα από την περιοχή!

Οι γηπεδούχοι δεν αρκέστηκαν στο 1-1 και βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν την ανατροπή την οποία και κατάφεραν να ολοκληρώσουν λίγο πριν το τέλος με τον Ζερβάκη με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κατσαρού!

Αυτό το γκολ ήταν και η τελευταία φάση του παιχνιδιού με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζιδάκης Μαυρογιαννάκης, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Μηλιαράκης, Κόκκινος Ν., Ρουμπάκης, Κόκκινος Ι., Ζερβάκης, Κόκκινος Α., Κατσαρός

Μοίρες: Δανδάλης, Καργάκης Α., Φανουράκης, Παπαδομανωλάκης, Χαλκιαδάκης, Κυριακάκης, Ηλιάκης, Γκίνη, Αγριμάκης, Καργάκης Σ., Παπαδάκης