Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ανατροπή και πεντάρα πάτησε κορυφή η Φαιστός!

Η Φαιστός με ανατροπή, νίκησε με 5-1 την Παλιανή και αναρριχήθηκε προσωρινά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η Φαιστός έμεινε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν εκπληκτική και κατάφερε όχι μόνο να ανατρέψει το σκορ, αλλά και να πάρει μία ευρεία νίκη απέναντι στην Παλιανή με σκορ 5-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που την έφερε προσωρινά στην κορυφή.

Αιφνιδιαστικό ξεκίνημα από την Παλιανή που μόλις στο 8ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, με τον Χρήστο Καλομοίρη για το 0-1.

Μετά το πρώτο μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στο παιχνίδι και με τον Γιάννη Γρηγοράκη έγραψαν το 1-1 στο 22ο λεπτό.

Έχοντας το μομέντουμ μετά το γκολ της ισοφάρισης οι παίκτες του Γιάννη Νικολιδάκη, κατάφεραν να φτάσουν και στην ανατροπή, με σκόρερ τον Αντώνη Παπαδάκη στο 32′.

Με το σκορ στο 2-1 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, όμως σύντομα άλλαξε, καθώς ο Στέλιος Παπαδάκης στο 51′ πέτυχε το τρίτο γκολ της Φαιστού για το 3-1.

Tα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, όταν ο Γιάννης Γρηγοράκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε στο 65′ τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Από το πάρτι της Φαιστού δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιώργος Παπαδάκης Μαυρίδης που έγραψε στο 67′ το 5-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Φαιστό να πανηγυρίζει τη νίκη που τη φέρνει στη κορυφή της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με τον Μοχό που αναμετράται αύριο, Κυριακή εντός έδρας με τον Αετό Ανωγείων.

ΦΑΙΣΤΟΣ: Σταυρουλάκης, Τσούπι, Γρηγοράκης, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Ντόκο, Παπαδάκης Αντ., Παπαδάκης Στ., Νικολιδάκης, Παπαδάκης Γ., Άλλα

ΠΑΛΙΑΝΗ: Ζαϊμάκης, Σπινθουράκης, Τζερνιάς, Καστιγάκης, Κορνηλάκης, Μπινιχάκης, Στρατιδάκης, Σαμωνάκης, Καλομοίρης, Οικονομάκης, Γκάγκας