Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με γκολ από τα αποδυτήρια πήρε βαθιά ανάσα η Τύλισος!

Τη σημαντικότερη νίκη της, μέχρι φυσικά την επόμενη,  πανηγύρισε η Τύλισος επικρατώντας της Δαμάστας με 0-1 στο εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής.

Σκοράροντας με το… καλημέρα η Τύλισος έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Δαμάστας με σκορ 0-1, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα που συνεχίστηκε σήμερα για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Μία τεράστια βαθμολογική ανάσα για το συγκρότημα του Δημήτρη Χωματά, που μείωσε την απόσταση της από τη σωτηρία στους τέσσερις βαθμούς και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το μοναδικό «χρυσό» της αναμέτρησης για την Τύλισο, πέτυχε ο αρχηγός της Αντώνης Μανιούδης, σκοράροντας μόλις λίγα δευτερόλεπτα αφότου οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σουτ στο 46′.

Η Δαμάστα άγγιξε την ισοφάριση, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Ζερβάκης σταμάτησε στο δοκάρι του Γκογκόση, ενώ και η Τύλισος είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Μανιούδη στο 75′.

Στο 89′ ο Ζερβάκης σκόραρε για τη Δαμάστα, όμως το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ στον επιθετικό των γηπεδούχων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση.

Μέχρι το  σφύριγμα της λήξης από τον Βασάκη δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο στη Δαμάστα.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηνικολάου, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Μηλιαράκης, Κόκκινος Γ., Ρουμπάκης, Κόκκινος Α., Ζερβάκης, Κατσαρός, Κόκκινος Ι.

ΤΥΛΙΣΟΣ (Δημήτρης Χωματάς): Γκογκόσης, Τζανής (70′ Μπουρδάκης), Παπάζογλου, Βρεττός, Ταβουλαρέας (83′ Καναβάκης), Μάτσα, Μανιούδης, Κοζορώνης Ν., Πολυμερίδης, Μαματζάκης, Σταματάκης Μ.