Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με γκολ του Γρηγοράκη στα… χασομέρια μείωσε στο -2 από την κορυφή η Φαιστός

Η Φαιστός έκαμψε την αντίσταση του Αετού Ανωγείων στο 90+7 και μείωσε την απόσταση της από τον πρωτοπόρο Μοχό.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη τα βρήκε σκούρα απέναντι στην κλειστή και καλά οργανωμένη άμυνα του Αετού Ανωγείων, ο οποίος κοίταξε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Βώρους, ωστόσο το γκολ του Γρηγοράκη, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε μεγάλη νίκη Φαιστό, ενώ νωρίτερα το σύνολο του Παναγιώτη Λαδουκάκη, είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χανιωτάκη στο 90+4.

Η υπεροχή της Φαιστού και η κατοχή της μπάλας σε όλο το 90λεπτο δεν προβλημάτισε την άμυνα του Αετού, ο οποίος κλεισμένος καλά στα μετόπισθεν του, δεν άφηνε πολλούς χώρους στους γηπεδούχους να επιτεθούν.

Οι Σκαντζάκης, Παπαδάκης Γ. και Γρηγοράκης θέλησαν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων επενέβησαν όσες στιγμές χρειάστηκε. Καλές στιγμές για τον Αετό είχαν στο πρώτο μέρος οι Κεφαλογιάννης Ε. και Αγγέλης

Ο Αετός κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, παρά την πίεση της Φαιστού, ωστόσο η αποβολή του Χανιωτάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, φάση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι άνθρωποι της ομάδας των Ανωγείων, δημιούργησε την υπεραριθμία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι σε μία προσωπική ενέργεια του Γιώργου Παπαδάκη βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Γρηγοράκη για το τελικό 1-0 στους Βώρους.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Κιούπι, Ντόκο, Καρταλιανάκης (80′ Νικηφοράκης), Παπαδάκης Σ., Γρηγοράκης, Νικολιδάκης Α. (46′ Μουρτζάκης), Σκαντζάκης, Φραγκιαδάκης (60′ Γεναράκης), Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ.

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Χαλκιαδάκης, Κονιός, Δεληγιαννίδης, Χανιωτάκης, Κανταρτζής, Καστρινός (75′ Κεφαλογιάννης Γ.), Κεφαλογιάννης Α. (85′ Δρακούλης), Αγγελής, Κολιοραδάκης, Κεφαλογιάννης Ε. (70′ Ξυλούρης Ε.)