Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με δύο γκολ στην επανάληψη μεγάλη νίκη για Δωριέα στον Ζαρό!

Δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ήταν αρκετά για τον Δωριέα

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο Δωριέας, ο οποίος πέρασε από την έδρα του Ζαρού με σκορ 0-2 χάρις στα γκολ των Βογιαντζάκη και Αουίντα.

Ο Ζαρός είχε την πρωτοβουλία και τις μεγάλες φάσεις, αλλά ο Δωριέας την αποτελεσματικότητα και έτσι έφτασε στο τρίποντο με σκορ 0-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν επιθετικό μονόλογο στο πρώτο μέρος με σωρεία ευκαιριών με πρωταγωνιστές τους Καρούζο, Ξεκαρδάκη και Σαριδάκη, όμως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Δωριέα με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και ενώ συνέχισε να πιέζει ο Ζαρός, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο 56′ με τον Βογιαντζάκη!

Παρά το 0-1 ο Ζαρός συνέχισε να έχει την κατοχή και να χάνει ευκαιρίες, όμως αφού δεν ήρθε το 1-1 ήρθε το 0-2 για την ομάδα του Καστελίου με τον Αουίντα στο 85′ και έτσι το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Δωριέας πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας ήττα.

Συνθέσεις:

Ζαρός: Φιλουδάκης, Αλμπαντάκης Ευ. (73′ Αλπαντάκης), Καλεμάκης, Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Εφ., Γιατρομανωλάκης, Νικολαντωνάκης, Παπαδοβασιλάκης (86′ Ρομπογιαννάκης), Καρούζος, Ξεκαρδάκης, Σαριδάκης (89′ Χαραλαμπάκης)

Δωριέας: Ζερβός, Ανδριανάκης, Βογιαντζάκης, Κριτσωτάκης, Μαζιτζής, Νικολακάκης, Εργαζάκης, Μποΐνι, Τζιμπικάκης, Αουίντα, Πεχυνάκης