Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «εξάρα» στην επόμενη φάση του Κύπελλου η Ανάληψη!

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Ανάληψη επικράτησε με 6-0 του Κόρακα στο γήπεδο της Χερσονήσου, δείχνοντας τις διαθέσεις της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για την Ανάληψη, με τον Γκούρο να ανοίγει το σκορ στο 5’ και τον Κουλούρα να κάνει πέντε λεπτά αργότερα το 2-0, με την Ανάληψη να παίρνει σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Κόρακα να προσπαθεί να βρει αντίδραση, χωρίς όμως επιτυχία, με τον Αργυρό στο 40’ να σουτάρει και να νικάει τον Αλεβιζάκη για το 3-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Κοκκινάκης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Περβολαράκης στο 54’ έκανε το 5-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ομάδας του.

Στο 75’ ο Γκούρο σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το τελικό 6-0, με την ομάδα του Γιάννη Κουλούρα να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κύπελλου ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις:

Ανάληψη (Γ. Κουλούρας): Καλομοίρης, Παρθενιάδης, Χαμαλάκης, Περβολαράκης Γ., Κάτελας, Κωνσταντινίδης, Κουλούρας, Αργυρός, Γκούρο, Λυμπερόπουλος, Κοκκινάκης

Κόρακας (Γ. Χανιωτάκης): Αλεβιζάκης, Χαριτάκης, Τσιτσιράκης, Σμαραγδάκης Μ., Δαριβιανάκης, Φιντικάκης, Νικολιδάκης, Χαμαλάκης, Φουστανάκης, Σμαραγδάκης Γ., Μαρκάκης