Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία οι προπονήσεις προεπιλογής για τις Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ17 Γυναικών ΕΠΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις προεπιλογής Μικτών ομάδων των Κ15 και Κ17 Γυναικών της ΕΠΣΗ στο Μαρτινέγκο.

Με τους Νίκο Τζώρτζογλου, Βαγγέλη  Παπαγγελή και Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, να δίνουν το παρών πραγματοποιήθηκαν το Σ/Κ οι προπονήσεις  προεπιλογής των Μικτών Ομάδων Κ15 και Κ17 Γυναικών ΕΠΣΗ.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Εργοτέλη οι προπονήσεις προεπιλογής για τις Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ17 Γυναικών ΕΠΣΗ.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει άτυπο χαρακτήρα με σκοπό το προσεχές διάστημα να αποκτήσει επισημότητα.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος υποδομών Βαγγέλης Παπαγγελής, η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΕΠΣΗ Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη και το στέλεχος της ΕΠΣΗ Φίλιππας Βερδιάκης.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από τα σωματεία του Ηρακλείου και τα νέα κορίτσια προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Δανάης Σιδηρά, των άμεσων συνεργάτιδών της Μαρίας Κουνάλη και η Γεωργίας Τριβυζάκη και της γυμνάστρια Γαβριέλας Συμεωνίδη.
Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου ευχαριστεί τον χορηγό “Cacao Pastry Bakery” για την υποστήριξη σε όλες τις δράσεις της.