Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Καλογιαννάκη πέρασε από το Μαρτινένγκο ο Κεραυνός

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Κεραυνό κόντρα στα Κανάρια

Ο Κεραυνός πραγματοποιώντας ένα φανταστικό πρώτο μέρος και διαχειριζόμενος στο δεύτερο το υπέρ του σκορ πέρασε από την έδρα των Καναριών με σκορ 0-1 χάρις στο γκολ του Καλογιαννάκη Σ..

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι για τον ανώτερο στην εκκίνηση Κεραυνό ήρθε στο 25′ όταν ο Προβατάς σκόραρε μετά από σέντρα του Κουμάκη έπειτα από κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν έγινε πάσα στο κόρνερ αλλά ότι την βρήκε ο εκτελεστής δύο φορές και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το 37′ όταν ο Καλογιαννάκης Σ. με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1 για τον Κεραυνό στο Μαρτινένγκο.

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα ο Κουγιός είχε δοκάρι για τον Κεραυνό και έχασε την ευκαιρία για το 0-2 με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ νωρίτερα είχε και χαμένο τετ-α-τετ ο Κουγιός.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ψάξουν την ισοφάριση χωρίς όμως να το καταφέρουν καθώς ο Κεραυνός διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και απείλησε μάλιστα σε δύο περιπτώσεις με τον Μαυρογιαννάκη χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:

Κανάρια: Σταματάκης, Κορνελάκης, Μπατσέλι, Φθενάκης, Τοψής, Μαυρογιάννης, Κουντούρης, Ξυλούρης, Πασπαράκης, Βγόντζας, Τσατσάκης

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Ανδρονάς (46′ Τσέρος), Κουμάκης, Προβατάς, Κοκαράκης, Μαυρογιαννάκης (85′ Ανδρεαδάκης), Καλογιαννάκης Φ. (65′ Χουστουλάκης), Καλογιαννάκης Σ. (75′ Ζωάκης), Κουγιός, Χατζηιωάννου (46′ Χριστοδουλάκης), Δρακάκης