Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Καουκάκη επέστρεψε με νίκη στην Α1 ΕΠΣΗ ο Ποσειδώνας!

Ο Ποσειδώνας μπήκε με το δεξί στην επιστροφή του στην Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας με ανατροπή της Βόνης στο Αστρίτσι με σκορ 1-2, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η Βόνη προηγήθηκε στο σκορ με τον Χατζησεβαστό στο 38′, ωστόσο υπέστη την ανατροπή από τον Ποσειδώνα, ο οποίος κέρδισε δύο πέναλτι, στην επανάληψη με τον Καουκάκη να είναι εκτελεστής και σκόρερ για την ομάδα των Πατελών για το τελικό 1-2.

Μετά το πρώτο ημίωρο όπου οι δύο ομάδες, προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, η Βόνη άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Χατζησεβαστό να μετατρέπει σε ασίστ την εκτέλεση κόρνερ του Ζερβάκη να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια η Βόνη είχε κάποιες φάσεις με πρωταγωνιστές τους Καλογερίδη, Ζερβάκη, με κορυφαία εκείνη του Γελαδά, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή τη μπάλα, ωστόσο δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα της.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ποσειδώνας χωρίς να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον Καουκάκη να είναι εύστοχος από την “άσπρη βούλα” για το 1-1 στο 50′, ενώ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έγραψε το 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μποζαντζίδη στην φάση του δεύτερου πέναλτι για την ομάδα των Πατελών.

Οι συνθέσεις:

Βόνη (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Γελαδάς, Χατζησεβαστός (60′ Παπαγγελής), Ανυφαντάκης (76′ λ.τ Σωμαράκης), Μυρωδιάς, Κουκάκης, Παπακώστας, Ζερβάκης, Καλογερίδης, Σταυρακάκης , Βλάχος

Ποσειδώνας (Νίκος Σουτζής): Κασσαπάκης, Κοζυράκης, Παππάς, Νικηφόρος, Βερούσι, Πλατοκούκης, Καπιζιώνης, Ασλαμαντζίδης (70′ Θεοδωράκης), Μαραθιανός (6′ λ.τ Μποζαντζίδης), Δρίτσας (82′ Ντελάκης)