Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστιο διπλό η ΑΕ Κατσαμπά

Με τεράστιο διπλό έφυγε από την Χερσόνησο η ΑΕ Κατσαμπά, επικρατώντας με ανατροπή του ΠΑΝΟΜ, με 1-4 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη, κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε 4 γκολ και μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι στον ΠΑΝΟΜ, που είχε τον πλήρη έλεγχο στο ματς στο πρώτο μέρος, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να δεχθεί βαριά ήττα από την ΑΕ Κατσαμπά.

Στο 23′ ο ΠΑΝΟΜ άνοιξε το σκορ, με τον Διαμαντάκη να σουτάρει από αριστερά, νικώντας τον Σπανό, για το 1-0. Παρά τις ευκαιρίες, που δημιούργησε στα καρέ της ΑΕΚ στη συνέχεια, ο ΠΑΝΟΜ δεν ευτύχησε να  πετύχει άλλο τέρμα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον η φιλοξενούμενη ομάδα.

Συγκεκριμένα στο 67′ ο Προκόπης Νικολάου από ασίστ του Φρόκου έγραψε το 1-1, ενώ λίγο αργότερα ήρθε η ανατροπή για την ΑΕΚ, με τον Τσατσάκη να πραγματοποιεί εξαριετική ενέργεια και με πλασέ να γράφει το 1-2 στο 74′.

Η συνέχεια ανάλογη, με την ομάδα του Κατσαμπά, να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι εκμεταλλευόμενη κάθε λάθος από την άμυνα του ΠΑΝΟΜ, με τον Μανουσάκη να ανοίγει λογαριασμό με την φανέλα της νέας του ομάδας, σημειώνοντας το 1-3, μετά από ακόμη μία ασίστ του Φρρόκου.

Στο 90′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Κεφαλούκο να ανατρέπεται εντός περιοχής και τον ίδιο να σκοράρει από την “άσπρη” βούλα για να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Τζανάκης, Κόνστα( 58Μαυρίδης), Κατσούλης, Διαμαντάκης, Ξυλούρης, Μπορμπουδακης, Παπαδάκης(55′ Κουσίδης), Κακουλάκης (60′ Καφούσης), Νικόλι (60′ Ντόριαν) Συσκάκης (90′ Φανουράκης)

ΑΕΚατσαμπά (Νίκος Ανδριανάκης): Σπανός, Ντελία, Ένο, Καραφωτιάς Τ,Μουρτζάκης, Ντάγκινης(72′ Τσατσάκης) , Φρρόκου,Καραφωτιάς Τακ (46′ Κεφαλούλος),Μανουσάκης, Δάσκος (72′ Κάββαλος) , Νικολάου Χ (65′ Νικολαου Π ,85 ΄λτ Ζηρδέλης),