Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαυρογιαννάκη έφυγε με το διπλό από την έδρα του Δία των… δέκα η Φαιστός!

Πέρασε από την έδρα του Δία με χατ-τρικ Μαυρογιαννάκη η Φαιστός

Η Φαιστός πέρασε στο τέλος από την έδρα του Δία με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μαυρογιαννάκη!

Η ομάδα της Φαιστού εκμεταλλεύτηκε πλήρως την αποβολή του Δία στο 83′ και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά επικράτησε με σκορ 1-3.

Το μοναδικό γκολ του Δία πέτυχε ο Ανετάκης ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 στο 65′.

Στο πρώτο μέρος δεν είδαμε κάποιο γκολ από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα και τα… καλά να έρχονται στην επανάληψη.

Με την έναρξη της επανάληψης η Φαιστός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μαυρογιαννάκη στο 46′ έπειτα από ασιστ του Παπαδάκη Ι.!

Η απάντηση για τον Δία ήρθε στο 65′ με τον Ανετάκη με εύστοχο πλασέ!

Ο Δίας έμεινε με δέκα παίκτες στο 83′ μετά από την αποβολή του Παγωνάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Φαιστός στα τελευταία λεπτά και με δύο τέρματα έφτασε στην επικράτηση και στο τελικό 1-3!

Αρχικά στο 85′ ο Μαυρογιαννάκης με πλασέ έπειτα από ασιστ του Παπαδάκη Γ. έκανε το 1-2, ενώ στο 87′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 μετά από πάσα του Σκαντζάκη!

Συνθέσεις:

Δίας: Μαστραντωνάκης, Σηφάκης, Λέλεκας, Καναβάκης, Παγωνάκης, Κιαγιαδάκης, Φουλεδάκης, Μπορμπουδάκης, Χριστιανίδης, Λεμονιάς, Ανετάκης

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Φιντικάκης, Γρηγοράκης, Μαυρογιαννάκης, Κιουμουρτζάκης, Άλλα, Παπαδάκης Ι.