Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σούρσο πρωταθλητής ο Μοχός!

Με δύο γκολ του Σούρσου ο Μοχός πήρε την νίκη και πανηγυρίζει από σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ καθώς και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ

Έκανε και το τελευταίο βήμα προς την ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ ο Μοχός και ήταν και εκείνο με την σειρά του επιτυχημένο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή της Α2 ΕΠΣΗ και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα αλλά και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ!

Στις Αρχάνες βρήκε απέναντι του το τελευταίο εμπόδιο, τον Γιούχτα 2010, και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τον Σούρσο, το προσπέρασε και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της κορυφής!

Ο Μοχός μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και βρήκε το πρώτο του τέρμα στο 26′.

Ο Σούρσος με προβολή μέσα από την μεγάλη περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Μοχό λίγο μετά τα μέσα του πρώτου μέρους και έτσι τον οδήγησε προηγούμενο στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά και έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 50′ με τον Σούρσο μετά από προβολή και πάλι του ίδιου μέσα από την μεγάλη περιοχή!

Στην συνέχεια ο Μοχός διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, διατήρησε το υπέρ του 2-0 και έφτασε στην πολυπόθητη νίκη, που τον έστεψε πρωταθλητή της Α2 ΕΠΣΗ!

Συνθέσεις:

Γιούχτας 2010: Καλυκάκης, Κυπριωτάκης, Μανουσάκης, Βαρδάκης, Μακράκης, Σαφάρ, Ντολακάι, Γκαγκάκης, Γκιούζι, Χαλεπάκης, Μυζύρης

Μοχός: Μουντζούρης, Τσιμηνικάκης, Παπουτσάκης, Διαμαντάκης, Γκάρης, Κεφάκης, Κίσσας, Μίχος, Σούρσος, Ποντίκαλης, Μιχελακάκης