Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μπροστάρηδες Νοδαράκη και Κρανιωτάκη πήρε το ντέρμπι ο Ρωμανός (5-1)

Ο Ρωμανός ήταν εξαιρετικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ επικρατώντας της ομάδας των Μαλίων με 5-1 για την 9η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Με μπροστάρηδες τους Κρανιωτάκη και Νοδαράκη ο Ρωμανός έκανε ό,τι ήθελε στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ και επικράτησε 5-1 της ομάδας των Μαλίων.

Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Ρωμανό ο οποίος μέσα σε 16 λεπτά παιχνιδιού έφτασε να προηγείται με 2-0 χάρη στα τέρματα των Κρανιωτάκη και Νοδαράκη. Ο ΠΑΝΟΜ είχε δοκάρι με τον Διαμαντάκη Σοφοκλή και γκολ με τον Ξυλούρη μέσα από την “ασπρη βούλα” του πέναλτι, όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φτάσει την απόδοση του Ρωμανού στην αναμέτρηση.

Αρχικά στο 9ο λεπτό της συνάντησης με σουτ του Κρανιωτάκη ο Ρωμανός άνοιξε το σκορ, ωστόσο δεν χαλάρωσε και στην συνέχεια πέτυχε γρήγορα-γρήγορα το 2-0, με τον Νοδαράκη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αρχοντάκη για το 2-0. Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΝΟΜ να πιέζει για τη μείωση στο σκορ, με τον Διαμαντάκη Σοφοκλή να φτάνει ελάχιστα εκατοστά από το να πετύχει, καθώς η εκτέλεση φάουλ του κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαβουϊδάκη.

Ό,τι δεν κατάφερε στο 24′ το κατόρθωσε πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΝΟΜ, όπου κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μόντι Χαλιλάι εντός περιοχής, με τον Ξυλούρη να είναι ψύχραιμος για το 2-1 δευτερόλεπτα πριν το ημίωρο.

Στο 36′ ο ΠΑΝΟΜ άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Νικολλί βρέθηκε σε ευνοϊκό σημείο ωστόσο το σουτ απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ρωμανού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64′ ο Νοδαράκης μετά από πάσα του Κρανιωτάκη, έγραψε το 3-1 δίνοντας και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη, η οποία έχοντας την κυριαρχία εντός των τεσσάρων γραμμών πέτυχε και ένα τέταρτο γκολ με τον Κρανιωτάκη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την πάσα του Μόντι στο 69′.

Στο 86′ ο Μόντι έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ρωμανού, νικώντας τον Κορνηλάκη από μακρινή απόσταση για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Ρωμανός: Σαβουϊδάκης, Ανυφαντάκης, Μπαλάφας, Μόντι, Αρχοντάκης (72′ Παχάκης), Καρασμανάκης, Μαυρομάτης (72′ Λαζανάκης), Νοδαράκης (68′ Ζαμίδης), Γιακουμάκης (85′ Αιμαλάκης), Παρτάλης, Κρανιωτάκης (85′ Κρανιωτάκης)

ΠΑΝΟΜ: Κορνηλάκης, Ρούκα, Κατσούλης, Καφούσης, Μπορμπουδάκης, Καφούσης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Νικολλί, Ξυλούρης (75′ Σαπουνάκης), Κακουλάκης, Κόστα (62′ Συσκάκης)