Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Νικολιδάκη νίκησε τον Δία και συνεχίζει να… ελπίζει η Φαιστός (1-2)

Η Φαιστός έκανε το καθήκον της, επικρατώντας του Δία με 1-2 για την 26η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη εξαντλεί τις πιθανότητες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περνώντας κι από την έδρα του Δία με 1-2 το απόγευμα της Κυριακής.

Σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού, στο τέλος του πρώτου μέρους ο Γιώργος Παπαδάκης-Μαυρίδης έδωσε προβάδισμα στην Φαιστό νικώντας με κεφαλιά τον Μπανασάκη, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, πριν το σφύριγμα της λήξης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στιγμές μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γουργούλας από την “ασπρη βούλα” ισοφάρισε για τον Δία σε 1-1 στο 50′.

Παρά την υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων που παρατάχθηκαν με μόλις 11 παίκτες στον σημερινό αγώνα, η Φαιστος βρήκε και πάλι την λύση σκοράροντας στο 68′ με τον Νικολιδάκη ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Δίας (Στέλιος Αλνασάν): Μπανασάκης, Ρουμελιώτης, Χουρδάκης, Ανδρεαδάκης, Γουργούλας, Μπουρμπουδάκης, Βιτσαράς, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Παγωνάκης, Κανταρτζής

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Σταυρουλάκης, Κιούπι, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α, Παπαδάκης Γ. Μ. , Γρηγοράκης, Παπαδάκης Γ., Νικολιδάκης, Μαυρογιαννάκης