Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με ουκ ολίγα προβλήματα στο Πανεπιστήμιο οι Μοίρες – Η δήλωση του Χρ. Ορφανουδάκη

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για το τρέχον έτος θα επιδιώξει στην έδρα της Μινωικής, η ΑΕ Μοιρών. Διαβάστε τα τελευταία αγωνιστικά νέα της ΑΕΜ, καθώς και τις δηλώσεις του Χρήστου Ορφανουδάκη στο Primesport.gr.

Η ομάδα της Μεσαράς πήρε το ζητούμενο απέναντι στα Δειλινά, από το πρώτο μόλις λεπτό χάρη στο γκολ του Βασίλη Πηρουνάκη και πλέον επικεντρώνεται στο εκτός έδρας ματς της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Μινωική.

Με πολλά προβλήματα κύλησε η εβδομάδα στο στρατόπεδο των Μοιρών, με τον κόουτς Ορφανουδάκη να έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα Τσακάνι, Χαλκιαδάκης και Τραορέ έχουν ενοχλήσεις και δεν υπολογίζονται από το νεαρό τεχνικό, ενώ σε αυτούς έρχεται να προστεθεί ο Γκίνι που είναι τιμωρημένος. Απών για επαγγελματικούς λόγους θα είναι ο Δασκαλάκης.

Ενόψει της αναμέτρησης ο Χρήστος Ορφανουδάκης μίλησε στο Primesport.gr τονίζοντας τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες το θέλουμε για τους δικούς μας λόγους. Νομίζω η Μινωική αδικείται βαθμολογικά, είναι μια ομάδα με ποιότητα , και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Για εμάς θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ζητούμενο οι βαθμοί γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.»