Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Παπαδομιχελάκη & Γροσδάνη αλλά χωρίς Μπάμπη με Άγιο Ιερόθεο ο Πόρος

Αφήνουν πίσω τους τις δύο συνεχόμενες ήττες με Κερατσίνι εντός και Θύελλα Ραφήνας εκτός οι “μπλε” και κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα το 2023 στο προσεχές παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους” στο Ηράκλειο

Νέα αρχή με Άγιο Ιερόθεο ο Πόρος, Κυριακή (22/01, 15:00) όλοι Μαρτινέγκο!

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού θέλουν την στήριξη του φιλάθλου κόσμου του Ηρακλείου προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη το νέο έτος.

Η βαθμολογική θέση του αντιπάλου δεν ξεγελάει τους “μπλε” που γνωρίζουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν πολύ και να έχουν υπομονή και καθαρό μυαλό για να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία του μαχητικού Αγίου Ιερόθεου και να πετύχουν τον στόχο τους.

Το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για τον Πόρο και ένα γρήγορο γκολ θ’ αποβάλλει το άγχος και θα δώσει ψυχολογία στους γηπεδούχους.

Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη που εξέτισε την ποινή του (μία αγωνιστική) με την Θύελλα στη Ραφήνα, στον αντίποδα δεν υπολογίζει ξανά στον τραυματία Βασίλη Μπάμπη.

Ο Παύλος Γροσδάνης που έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στη Ραφήνα λόγω τραυματισμού μπήκε προς το τέλος της εβδομάδας στο κανονικό πρόγραμμα και συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Σχετικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, το δελτίο του Αντώνη Ρηγόπουλου εκδόθηκε και έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το ντεμπούτο του Τέρενς Γκρούθουσεν μετατίθεται πιθανότατα για το κρητικό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο.