Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με πολλές απουσίες ρίχνει… αυλαία ο Πόρος στην Γ’ Εθνική κόντρα στη Μαρκό

Με αρκετές απουσίες αλλά και επιστροφές θα υποδεχθεί τη Μαρκό στο Μαρτινέγκο ο Πόρος, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Η πορεία του Πόρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού να φιλοξενεί στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, τη δεύτερη στη βαθμολογία Μαρκό, που θα παίξει τα… ρέστα της για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Χατζησεβαστός, δεν θα έχει στη διάθεση του ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι περισσότεροι θα είχαν θέση βασικού στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Μπάμπης με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, ο Μπάμπης Πήλιος με κάκωση έσω πλαγίου, ο κλινήρης Δημήτρης Ζαφείρης, ο Γιάννης Κουτάντος με διάστρεμμα, ο Γιώργος Σημαιάκης με πρόβλημα στο μηνίσκο και ο Λεονάρντο Σένκα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση.

Στον αντίποδα οι επιστροφές των Νάκα, Καλαμιώτη και Παπαδομιχελάκη στους οποίους μπορεί να βασίζεται ο Γιάννης Χατζησεβαστός για το παιχνίδι της Κυριακής.