Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με πρωταγωνιστή τον Ξεκαρδάκη ο Ζαρός

Ο Ζαρός ήταν ανώτερος και επικράτησε 4-0 του Λίντο.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να «φιγουράρουν» στην κορυφή της γενικής κατάταξης, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστής για το Ζαρό ήταν ο Ξεκαρδάκης, που έκανε χατ-τρικ.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού μόλις στο 3’ ο Ξεκαρδάκης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 19’ ο νεαρός παίκτης «χτύπησε» και πάλι και πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, απείλησαν με Παπάζογλου και Κεβάνι.

Στο 55’ ο νεαρός φορ βρήκε ξανά το «δρόμο» προς τα δίχτυα, έκανε το 3-0 και ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν… Το σύνολο, πάντως, του Φάνη Χαλκιαδάκη συνέχισε να πιέζει και στο 67’ ο Κοτζαδάκης σημείωσε το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ζαρός: Λιουδάκης, Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Εφρ., Κοκορέλιας (73’ Αλμπαντάκης Στ.), Σαριδάκης Κ., Καπιζιώνης, Λυκούδης, Ξεκαρδάκης (73’ Χαραλαμπάκης), Κλαπάκης (65’ Σαριδάκης Ν. του Β.), Μποζατζίδης (70’ Καλεμάκης), Κοτζαδάκης (73’ Παπαβασιλάκης).

Λίντο: Καργάκης, Φρέσκος, Νεόφυτος, Παντζαρίδης, Αδαμάκης (70’ Αποστολίδης), Τζιράκης, Παπάζογλου (83’ Παχιγιαννάκης), Ζουραράκης (70’ Προβιδάκης), Μαυρής, Κεβάνι (70’ Ματαλλιωτάκης), Βαρδάκης (70’ Μουζουράκης).