Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Ρεμούνδο απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή το Ασήμι!

Το Ασήμι έκανε το καθήκον του απέναντι στον Άγιο Δημήτριο του οποίου επικράτησε 3-1 στην έδρα του και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τη νίκη που ήθελε για να βρεθεί μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος μετά την ήττα του ΠΑΟ Δειλινών από τις Ασίτες, πήρε το Ασήμι επικρατώντας με 3-1 του Αγίου Δημητρίου.

Πρωταγωνιστής στο ματς για τους Μεσαρίτες ο Ρεμούνδος ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ τα οποία καθόρισαν την έκβαση του ματς. Ο Χασουράκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για το Ασήμι στο 25′ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ νωρίτερα ο Πρίφτη είχε δοκάρι με σουτ.

Στο τέλος του ημιχρόνου ο Άγιος Δημήτριος κατόρθωσε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αεράκη, παρόλα αυτά το Ασήμι με γκολ του Ρεμούνδου στο 82′ και 90′ με σουτ μέσα από την περιοχή στα τελευταία λεπτά του ματς ήταν αυτό που πανηγύρισε τη νίκη και απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Βασιλάκης, Μήτρου, Χασουράκης, Αντωνάκης, Ρεμούνδος, Χατζάκης, Πρίφτη, Φωτάκης, Ξαγοραράκης, Ψωμάς, Φουντουλάκης

Άγιος Δημήτριος (Σταμάτης Τζιώτης): Γαλανάκης, Βιτσαξάκης, Γερομαρκάκης, Στρατηγάκης, Σερλιδάκης, Παπουτσιδάκης, Παπαδάκης, Κούπε, Μπελαδάκης, Γωνιανάκης, Αεράκης