Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Σεραφειμίδη οδηγό ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο με ανατροπή η Γαρίπα!

Με δύο γκολ του Σεραφειμίδη πανηγύρισε το τρίποντο στο Μαρτινένγκο η Γαρίπα

Ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο πανηγύρισε η Γαρίπα, η οποία επικράτησε με σκορ 1-2 των Καναριών στο Μαρτινένγκο με δις σκόρερ τον Σεραφειμίδη, ο οποίος έφερε τούμπα το ματς με τα Κανάρια καθώς οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα με τον Βιδάκη.

Στο 15′ τα Κανάρια κατάφεραν να σκοράρουν με τον Βιδάκη και να πάρουν προβάδισμα στο παιχνίδι από πολύ νωρίς!

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να απαντήσουν και έφτασαν στο 1-1 στο 24′ με τον Σεραφειμίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το σκορ στην αναπαυλα.

Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το σκορ παρέμενε στο 1-1, όμως στο 81′ και εκεί που όλα έδειχναν ότι το τελικό σκορ θα είναι ισόπαλο ο Σεραφειμίδης βρήκε και πάλι δίχτυα και έκανε το 1-2 για την Γαρίπα ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι το τέλος και η Γαρίπα να πανηγυρίσει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο.

Συνθέσεις:

Κανάρια: Σταματάκης, Ψαρολογάκης, Ντελής, Βγόντζας, Τοψής, Μαυρογιάννης, Βελλίνης, Ξυλούρης, Πασπαράκης, Βιδάκης, Μπατσέλι

Γαρίπα: Βενέρης, Σάλιακας, Μπλεμένος, Κορτσινίδης, Καραλής, Φώτης, Χαλκιαδάκης, Καστρινάκης, Σεραφειμίδης, Πρίδτη, Γαλανάκης