Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “τεσσάρα” στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚρουσώνα!

Επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΟΚρουσώνα

Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚρουσώνα επικρατώντας με σκορ 4-0 του Ασημίου στον Ζαρό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και έκλεισε θέση στον τελικό του Τυμπακίου!

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κουράκης (2), Ρογδάκης και Στεφανάκης, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Κρουσώνα κυριάρχησε, είχε τις περισσότερες μεγάλες φάσεις και ήταν και εκείνη που βρήκε τα γκολ.

Από την άλλη το Ασήμι έκανε την προσπάθεια του κόντρα σε ένα αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά δεν κατάφερε να πάρει εκείνο την πρόκριση για τον τελικό.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς άνηκε στο Ασήμι με τον Αντωνάκη να γεμίζει μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον Βλαχάκη να γλιτώνει την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Μπέρκης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό το Ασήμι απείλησε εκ νέου με τον Μπέρκη να σουτάρει και τον Βλαχάκη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια!

Ο ΠΑΟΚρουσώνα, όμως ήταν εκείνος που στην δική του πρώτη μεγάλη στιγμή βρήκε και γκολ μόλις στο 5′!

Ο Σηφάκης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Κουράκη, ο οποίος από θέση βολής έγραψε το 1-0!

Στο 14′ ο Κουράκης είχε μία τρομερή έμπνευση από το κέντρο του γηπέδου, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω!

Τελικά το 2-0 για την ομάδα του Κρουσώνα σημειώθηκε στο 16′ και πάλι με τον Κουράκη, ο οποίος με σουτ μετά από σέντρα του Ανωγειανάκη έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του!

Στο 23′ ο Κασμερίδης στέρησε το χατ-τρικ στον Κουράκη αποκρούοντας την μπάλα σε προσπάθεια του επιθετικού του ΠΑΟΚ από θέση τετ-α-τετ!

Είκοσι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου με το σουτ του Γαρεφαλάκη να το σταματάει εντυπωσιακά ο Κασμερίδης, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Στεφανάκης έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε με την ίδια ορμή και στο 52′ έκανε τρία τα τέρματα του με τον Στεφανάκη, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και τελείωμα!

Στο 64′ ήταν σειρά του Ανωγειανάκη να απειλήσει από απόσταση με τον Κασμερίδη να του λέει “όχι”!

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Ρογδάκη, ο οποίος λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ασημίου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στέλνοντας την ομάδα του με “τεσσάρα” στον τελικό!

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Στεφανάκης, Σηφάκης, Κανδηλάκης, Βαρδής (46′ Μεμοτσέλα), Μαυροειδής, Παπαδιός, Γαρεφαλάκης (71′ Μεταξάκης), Τριάντης (71′ Μαγάκης), Ανωγειανάκης (85′ Ρογδάκης), Κουράκης (88′ Μπορμπουδάκης)

Ασήμι (Στέλιος Ανωγειανάκης): Κασμερίδης, Μασέλης, Σφακιανάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Αντωνάκης (62′ Χατζηκωνσταντίνου), Οικονομάκης (88′ Ορφανουδάκης), Μακράκης (62′ Αβραμίδης), Ψωμάς (88′ Ανδρεαδάκης), Ντρομπονίκου, Ξαγοραράκης, Μπέρκης (62′ Μακράκης Γ.)

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης