Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το ίδιο team φυσιοθεραπείας ο ΠΟΑ

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Ο ΠΟΑ έκανε γνωστό ότι φυσιοθεραπευτής Χρήστος Κωνσταντινίδης και το team του θα προσφέρουν και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν τις υπηρεσίες τους στους Ατσαλενιώτες.

Η σχετική ενημέρωση: «Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως ο φυσικοθεραπευτής Χρήστος Κωνσταντινίδης και το team του θα προσφέρει και την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν τις υπηρεσίες τους στους παίκτες του Π.Ο.Α.

Ο Χρήστος, ένας εξαίρετος επιστήμονας και χαρακτήρας, θα είναι στην ομάδα μας ακόμα μια χρονιά, όπου με την μεγάλη γνώση κι εμπειρία του, τα υπερσύγχρονα μέσα και εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά και το δέσιμο του με τον Π.Ο.Α, θα συμβάλλει ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να είναι συνεχώς στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση την νέα σεζόν.

Μαζί του φυσικά η Σιέκρη Ελένη και ο βοηθός του Γιώργος Γκουτζιάνας. Όλη η ομάδα του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας (Παλλάδας 8, Ηράκλειο) δηλαδή που ειδικεύεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικών, νευρολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων. Χρήστο, Ελένη, Γιώργο ευχόμαστε ακόμα μια καλή σεζόν με την οικογένεια του Π.Ο.Α!».