Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το γνωστό 3-4-1-2 και Μπαλογιάννη στην επίθεση στην πρεμιέρα των play-out ο ΟΦΗ

Διαβάστε ποιους επέλεξε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην αρχική ενδεκάδα για τον πρώτο αγώνα της διαδικασίας των play-out με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο Λιθουανός προχώρησε σε μία μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του ΟΦΗ στα play-out βάζοντας δίπλα από τον Ντίκο σε ρόλο επιθετικού, τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ενώ μετέφερε τον Τοράρινσον από αριστερό στόπερ, σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ.

Συγκεκριμένα ο Νταμπράουσκας ξεκινά το παιχνίδι με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια δεξιά και αριστερά σε όλη την πλευρά τους Λάρσον και Τοράρινσον, με τριάδα στα στόπερ τους Βούρο, Πασαλίδη και Διαμαντή. Στο κέντρο βρίσκονται οι Ντιουσέ και Μεγιάδο, σε πιο προωθημένο ρόλο μπροστά τους, ο Μάρκο Μπάκιτς, ενώ στην επίθεση ξεκινούν οι Νουά Ντίκο και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ σε γράφημα:

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενο που λέει "#01/07 STARTING 11 Stoiximan #MONO OFI ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ vs H Dicko ona 38 Balogiannis ono 88 Bakić Πa 22 Thorarinsson onar Dioussé maι 29 Mellado an Diamantis Larsson Pasalidis idis 14 Vouros 35 Mandas ANAΠ./SUBS Christogeorgos (GK) /6 Marinakis 8 Neira Gronning 19 T”ilianidis/ 20 Yohou 23 Perea Mosquera/ Bifouma 17.30 THEODOROS VARDINOGIANNIS STADIUM COSMOTE SPORT 1HD POWERED BY COSMOTE"