Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το… δεξί στον γ’ γύρο και αφιέρωση στον Γκερεδάκη για Φαιστό, 3-0 τα Κανάρια

Η Φαιστός ήταν κυρίαρχος του ντέρμπι με τα Κανάρια, φτάνοντας εύκολα στη νίκη με σκορ 3-0.

Με επιτυχία μπήκε στον γ’ γύρο του πρωταθλήματος η Φαιστός η οποία επικράτησε των Καναρίων με 3-0 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μία νίκη την οποία όλη η ομάδα θέλησε να την αφιερώσει στον αρχηγό της, τον Μιχάλη Γκερεδάκη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας.

Τα περαστικά της Φαιστού στον «captain» Γκερεδάκη

Στο 36′ η Φαιστός όντας καλύτερη από τον αντίπαλο της άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Αρμπάν Άλλα για το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 66′ τα Κανάρια έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όμως ο Καρπαθάκης δεν μπόρεσε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Σταυρουλάκη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον η γηπεδούχος και πατώντας το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο συν τις καθυστερήσεις για διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στο 80′ ο Παπαδάκης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φαιστό για να έρθει ο Ντόκο στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου να γράψει το τελικό 3-0, δίνοντας τη ρεβάνς στην ομάδα του, μετά την ήττα στους Βώρους στο παιχνίδι του α’ γύρου.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Κιούπι, Σκαντζάκης, Ντόκο, Κιουμουρτζάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ., Νικολιδάκης, Άλλα, Καρταλιανάκης

Κανάρια: Παπαδάκης, Γαλανάκης, Τελχάι, Παρασύρης, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Βασιλείου, Κτιστάκης, Βιδάκης, Κοζορώνης