Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το… δεξί στο 2023 ο ΟΦΙ, 2-0 τον Ολυμπιακό Β’

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ πανηγύρισε ο ΟΦΙ, ο οποίος μπήκε με το δεξί στο 2023.

Οι “ασπρόμαυροι” χάρη στα γκολ των Βουό (14′) και Μπλανκ-Καζάου (58′), επικράτησαν του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 στην  Ιεράπετρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά από φάση διαρκείας η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη άνοιξε το σκορ με τον Πατρίκ Βουό, να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά για το 1-0 στο 14′.

Στο 34′ ο ΟΦΙ απείλησε ξανά με τον Μούλερ να βρίσκει τον Μηλιώτη με σέντρα, όμως το πλασέ που επιχείρησε με τη μία κατέληξε άουτ. Νέα ευκαιρία και μάλιστα διπλή για την ομάδα της Ιεράπετρας με τον Καραγιάννη να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Κατάλντι.

Με την ίδια συνταγή στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΙ κατάφερε να βρει και ένα δεύτερο γκολ και να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον Μούλερ να βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Μπλανκ-Καζάου στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και εκείνος περνώντας τον Παπαδούλη έγραψε το 2-0 στο 58′.

Παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε η ομάδα του Πειραιά, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς, χάρη και στον τερματοφύλακα του ΟΦΙ, Κυρίτση, ο οποίος ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και κράτησε απαραβίαστη την εστία του στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού Β’, αποκρούοντας το πέναλτι του Κωστή στο 83ο λεπτό, στο οποίο υπέπεσε ο Κατάλντι πάνω στον Ιμπαγάσα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Βουό δεν μπόρεσε να προσθέσει ένα ακόμα τέρμα μέσα στην σεζόν, με τον Παπαδούδη να τον νικά με εντυπωσιακή απόκρουση στο 89′, με αποτέλεσμα το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦ Ιεράπετρας: Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ζήσης, Τσορνομάζ, Κατάλντι, Μηλιώτης, Μούλερ, Μπλανκ Καζού, Βουό.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Καράκουτης.