Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με το πόδι στο… γκάζι και στο 2024 η Ανάληψη!

Μία ακόμη νίκη κατάφερε να καταγράψει στο ενεργητικό της η Ανάληψη που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα, νίκησε με 5-0 τον Δία για την 12η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Θρίαμβο ο Μόντι Γκούρο, που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε μία ακόμη νίκη.

Στο 35′ άρχισε να γράφει το… κοντέρ για την ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη με τον Γκούρο να σκοράρει μετά από την πάσα του Κοκκινάκη για το 0-1, με τους φιλοξενούμενος ωστόσο να έχουν και ακυρωθέν γκολ του Κοζυράκη στο 10′.

Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Πανεπιστήμιο, κάτι που άλλαξε άμα τη ενάρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Γκούρο βρήκε και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή. Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα για τους διεκδικητές του τίτλου στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ, πήρε ο Αργυρός ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σκόραρε για το 0-3.

Ένα από τα πιο ωραία γκολ της συνάντησης είχαν την… υπογραφή του Κώστα Κοκκινάκη στη συνέχεια, αφού με δική του εκτέλεση φάουλ το σκορ πήγε στο 0-4 στο 73′,

Ο Γκούρο άνοιξε το σκορ και εκείνος ήταν που το έκλεισε στο 83′, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, σε ένα ματς που θα θυμάται για πολύ καιρό.

Δίας (Μαστορίδης): Μαστραντωνάκης, Μπορμπουδάκης, Σηφάκης, Λεμονιάς, Γουργούλας, Σπανουδάκης, Αρετάκης, Λεμονιάς Μ. Κεγιαδάκης, Κατσιμπρής

Ανάληψη (Ανδριανάκης): Σφύρλας, Μονιάκης, Αλεξίου,  Καργιωτάκης, Αργυρός, Περβολαράκης, Βλάχος, Κοκκινάκης, Κοζυράκης, Μουντράκης, Μ. Γκούρο