Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Τρίκαλα εκτός σήμερα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΟΦΗ που τον περιμένει ο ΠΑΟΚ

Πέραν του πρωταθλήματος όπου έχει καταγράψει μια φοβερή πορεία φέτος και φιγουράρει στη 2η θέση τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έχει βάλει φέτος ψηλά τον πήχη και σε ότι έχει να κάνει με την διάκριση της στο Κύπελλο Ελλάδος . 

Η ομάδα του Κ. Παντζαρίδη στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης αντιμετωπίζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων τον Α.Ο Τρίκαλα 2011 σε ένα παιχνίδι που είναι νοκ άουτ με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ που χθες έστω και στην παράταση κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια υπάρχει παράταση και αν και εκεί δεν έχουμε νικήτρια οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μπουρουζίκας Θωμάς(Λάρισας), Α βοηθός Μίχος Δημήτριος(Λάρισας), Β βοηθός Δεδικούσης Γρηγόριος(Ρεθύμνου),4ος διαιτητής Δημεράς Κωνσταντίνος.