Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τριάρα πέρασε από το Λίντο ο ΕΓΟΗ

Ο ΕΓΟΗ πέρασε από το Λίντο με σκορ 0-3 και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Κοντάκη ο Βαρούχας (60′), ο Σταυρακάκης (75′) και ο Χριστοφής (90′), που μετά την ισοπαλία με τον Άγιο Δημήτριο, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΕΓΟΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαρούχα να ανοίξει το σκορ, όμως ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Από την άλλη το Λίντο απείλησε με τον Ψαλιδάκη, με τον Αγγελιδάκη να επεμβαίνει στο μακρινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Βαρούχας σκόραρε για το 0-1 του ΕΓΟΗ, με τον Φραγκουλάκη να μην βγάζει αντίδραση στο σουτ που επιχείρησε ο αντίπαλος του εκτός περιοχής.

Στο 75′ ο ΕΓΟΗ κέρδισε πέναλτι, με τον Σταυρακάκη να το εκτελεί για το 0-2 στιγμές αργότερα. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο σκορ, ο Χριστοφής είχε διαφορετική γνώμη και διαμόρφωσε το τελικό 0-3, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΕΓΟΗ.

Λίντο (Δήμος Χριστοφής): Φραγκουλάκης, Κατσαρός, Διακάκης, Κάββαλος, Βλαχάκης, Αδαμάκης, Κομνηνός, Ψαλιδάκης, Μαυρής, Ανδριαδάκης, Λούκα
 
ΕΓΟΗ (Γιάννης Κοντάκης): Αγγελιδάκης, Κέσκος, Χριστοφής, Τριανταφύλλου, Ξυλούρης, Μανουσάκης, Μεζίρι, Γρηγορούδης, Σακλαμάκης, Γιακουμάκης, Βαρούχας