Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τρομερό Βιολάκη με το… δεξί το ντεμπούτο Γεωργαλή για την Ομόνοια

Επιτυχημένο ντεμπούτο του Γιάννη Γεωργαλή στον πάγκο της Ομόνοιας Καλλιθέας, η οποία επικράτησε με 3-2 του Λίντο για την 1η αγωνιστική του γ’ γύρου του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Σπύρος Βιολάκης, που πέτυχε χατ-τρικ στα πρώτα 37 λεπτά του παιχνιδιού και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Ξεκίνημα στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Βιολάκης θα δώσει προβάδισμα στην Ομόνοια για το 1-0 μετά από ασίστ του Μπαντούνα.

Η αντίδραση του Λίντο άμεση και με τον αρχηγό του, Νίκο Διακάκη έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 11′ κάνοντας το 1-1.

Στο 35′ όμως ο Βιολάκης ανέκτησε το προβάδισμα για την Ομόνοια μετά από σέντρα του Χριστοδουλάκη, ενώ σαν να μην έφτανε ο ικανός φορ των γηπεδούχων με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-1 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια, είχε δοκάρι αλλά και μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαντούνα ώστε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα, να καρδιοχτυπήσει στο τέλος, αφού το Λίντο με τον Καλαϊτζάκη μείωσε σε 3-2 στο 78′, δίνοντας χαρακτήρα ντέρμπι στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να πετύχει εν τέλει την ανατροπή, με το 3-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ομόνοια Καλλιθέας (Γιάννης Γεωργαλής): Καλογεράκης, Μπουγάς, Κουρλετάκης (67′ Πολίτης), Δασκαλάκης (72′ Παπαδάκης), Φραγκιαδάκης, Σταυράτης, Παπαδογιωργάκης, Λουλάκης (73′ Σαριδάκης), Βιολάκης (67′ Πουλακάκης), Μπαντούνας, Χριστοδουλάκης (72′ Σφακιανάκης)

Λίντο (Δήμος Χριστοφής): Κλάδος, Φρέσκος (87′ Σπανουδάκης), Διακάκης, Κάββαλος, Γιακουμάκης (67′ Κατσαρός), Αδαμάκης Κώττας (59′ Καρκανάκης), Κομνηνός, Μαθιουδάκης (67′ Παπαδάκης), Μαυρής, Ανδριαδάκης (59′ Καλαϊτζάκης2