Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Τσιριντάνη τη νίκη στο ντέρμπι ο Δίας

Ο Δίας εκμεταλλευόμενος την έδρα αλλά και την εμπειρία του, επικράτησε 2-1 της Φαιστού στο ντέρμπι της 9η αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Πιο αποτελεσματική η ομάδα του Δία, πήρε τη νίκη απέναντι στην Φαιστό και την έφτασε στους 14 βαθμούς και την 2η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ για τον Δία άνοιξε σε στατική φάση, ο Γιώργος Κεγιαδάκης ο οποίος νίκησε τον Σωπασή για το 1-0 στο 19′.

Η Φαιστός ήλεγχε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, στις αρχές του δευτέρου μέρους με τον Παπαδάκη να νικά τον Μπανασάκη σε τετ-α-τετ για το 1-1 στο 55′.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό, ως προς την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς η Φαιστός απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να ανατρέψει το σκορ με τον Στέλιο Παπαδάκη στο 85′, όμως αντί να σκοράρει δέχθηκε στην επόμενη φάση και μετά την αδράνεια της άμυνας της, το 2-1 από τον Τσιριντάνη στο 87′ ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Δίας: Μπανασάκης, Φραγκιαδάκης, Κυπαράκης, Αλεξόπουλος, Γουργούλας, Κάββαλος, Μπλεμένος, Λεμονιάς, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Φιράνι.

Φαιστός: Σωπασής, Γρηγοράκης Α. (60′ λ.τ Χατζηδάκης), Παπαδάκης, Καραπαζαρλής, Μουρτζάκης, Παπαδάκης Α, Παπαδάκης Γ., Νικολιδάκης, Μαυρογιαννάκης (55′ Αρμπάν), Παπαδάκης (60′ Φιτσάκης), Γρηγοράκης Γ.