Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κορακάκη στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Οριστικά με τον Γιώργο Κορακάκη σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (22/10, 18:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν τις επαφές για την ανεύρεση του κατάλληλου αντικαταστάτη του Κρις Κόλμαν, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Μέχρι τότε, λοιπόν, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ουαλού τεχνικού συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία των «κυανόλευκων».

Μάλιστα, στο πρόγραμμα της Παρασκευής (20/10) συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Τουρ Ντιρκς, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο και πλέον συμμετέχει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, κανονικά προπονήθηκαν και οι διεθνείς, καθώς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους χωρίς προβλήματα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Τζοβάρας, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Δημήτρη Διαμαντάρα.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (21/10) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με της Τούμπας.

Πηγή; sport-fm.gr