Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με φανταστικό Βαρδονικολάκη Γ. “επτάρα” στον Κεραυνό η ΑΕΚατσαμπά!

Τα έκανε όλα ο Βαρδονικολάκης Γ. με τρία γκολ, δύο δοκάρια και ένα κερδισμένο πέναλτι

Μπορεί ο Κεραυνός να ήταν η ομάδα που προηγήθηκε, όμως η ΑΕΚατσαμπά αντέδρασε άμεσα, γύρισε το ματς από το ημίχρονο και με έναν φοβερό Βαρδονικολάκη Γ. επικράτησε με σκορ 7-1 της ομάδας του Ατσαλένιου!

Ο Κεραυνός ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαδάκη με πλασέ από θέση τετ-α-τετ μετά από πάσα του Μαυροζαχαράκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τάγγινης πήγε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ μέσα από την περιοχή από διαγώνια θέση, όμως απέκρουσε ο Δεληγιαννάκης.

Τελικά η ισοφάριση για την ΑΕΚατσαμπά ήρθε στο 16’ με μία σέντρα-σουτ του Τάγγινη που αιφνιδίασε τον Δεληγιαννάκη!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στην ανατροπή στο 23’ με τον Βαρδονικολάκη να κάνει το 2-1 με πλασέ μετά από πάσα του Δάσκου.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βαρδονικολάκης είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-1, όμως το τελείωμα του μετά από πάσα του Νικολάου σταμάτησε στο δοκάρι!

Στο 38’ ο Κούγιος έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους με το 2-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η ΑΕΚατσαμπά κέρδισε πέναλτι με τον Βαρδονικολάκη, το οποίο εκτέλεσε ο Ντελία εύστοχα για το 3-1!
Στο 64’ εκτέλεσε ένα φάουλ ο Καλλέργης με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βαρδονικολάκης σημάδεψε για δεύτερη φορά στο ματς το δοκάρι, όπως είχε κάνει και στο πρώτο μέρος!

Το 4-1 σημειώθηκε και πάλι από τον Βαρδονικολάκη με ψηλοκρεμαστό σουτ, που πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα του Κεραυνού στο 72’!

Ο Βαρδονικολάκης Γ. έφτασε και στο χατ τρικ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Κεφαλούκου στο 77’!

Στο 84’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο  6-1 με σκόρερ τον Νικολάου Π. μετά από πάσα του Λέλεκα, ενώ το τελικό 7-1 το έκανε ο Παπαδάκης στο 90′!

Συνθέσεις:

ΑΕΚατσαμπά: Σπανός, Ντελία (78’ Βαρδονικολάκης Π.), Καραφωτιάς, Κεφαλούκος, Τάγγινης, Βαρδονικολάκης Γ., Δάσκος (69’ Παπαδάκης), Κάββαλος (62’ Μουρτζάκης), Νικολάου Χ. (62’ Νικολάου Π.), Φραγκούλης, Λέλεκας

Κεραυνός: Δεληγιαννάκης, Μαυροζαχαράκης (46’ Κυτσύκου), Κουμάκης, Ρωμανάκης, Κούλτζης, Μαυρογιαννάκης (46’ Καλλέργης), Λέλεκας, Χριστοδουλάκης, Ξημεράκης, Κυπραίος (46’ Τσαγκαράκης), Παπαδάκης (28’ λ.τρ. Κούγιος – 68’ Χατζηνικολάκης)