Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ Γαλανάκη το σημαντικό διπλό για τον Άγιο Δημήτριο!

Σπουδαίο διπλό για τον Άγιο Δημήτριο

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γαλανάκη Μ. που έκανε χατ-τρικ πέρασε από την έδρα της Παλιανής ο Άγιος Δημήτριος με σκορ 2-3.

Για τους γηπεδούχους τα δύο τέρματα πέτυχε ο Φραγκεδάκης, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να τους δώσουν το θετικό αποτέλεσμα που τόσο ήθελαν.

Ο Άγιος Δημήτριο ευτύχησε να προηγηθεί στο 34′ με σκόρερ τον Γαλανάκη Μ. με πλασέ μέσα από την περιοχή και έτσι πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55′ ο Φραγκεδάκης με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1 με την απάντηση του Αγίου Δημητρίου να είναι άμεση και με τον Γαλανάκη Μ. εκ νέου  να κάνει το 1-2 με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού με πλασέ στην κόντρα!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα έγινε και το 1-3 με τον Γαλανάκη να κάνει χατ-τρικ μετά από πάσα του Μιχελακάκη.

Το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια η Παλιανή ήταν να μειώσει στο τελικό 2-3 στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Φραγκεδάκη και πάλι με πλασέ εντός περιοχής!

Συνθέσεις:

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης, Γερομαρκάκης, Αργυρούδης, Πετρόπουλος, Κοσμαδάκης, Παντελίδης, Μανιαδάκης, Βιτσαράς, Φραγκεδάκης, Κουντούρης

Άγιος Δημήτριος: Γαλανάκης, Σερλιδάκης, Μπελαδάκης, Σηφάκης, Αεράκης, Γαλανάκης Μ., Απλαδάς, Παπαδάκης, Μιχελακάκης, Βιτσαξάκης, Νταουσιάνης