Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ Κουράκη πέρασε από τις Μοίρες ο ΠΑΟΚ

Με συνοπτικές διαδικασίες και με τον Άκη Κουράκη να πετυχαίνει χατ-τρικ, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από την έδρα των Μοιρών επικρατώντας με 3-0 για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Φτάνοντας να προηγείται με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη έκανε εμφάνιση πρωταθλήτριας και πέτυχε μία ακόμα νίκη μέσα στη σεζόν.

Μόλις στο 1ο λεπτό από σέντρα του Μαυροειδή, ο Κουράκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού τον ΠΑΟΚ.

Στο 9′ οι Μοίρες έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Γκίνη να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Βλαχάκη που απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 12′ ο Δανδάλης επενέβη στο σουτ του Ανωγειανάκη, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Μεμοτσέλα σκόραρε, όμως σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ό,τι δεν έγινε στο 12′ έγινε στο 19′ με τον Κουράκη να κάνει ξανά του… κεφαλιού του για το 2-0.

Στο 33′ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις των φιλοξενούμενων, σούταρε άστοχα πάνω από τα δοκάρια του Δανδάλη στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ ο ΠΑΟΚ κλείδωσε τη νίκη, με τον Κουράκη να γράφει το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Δανδάλη σε σουτ του Μεμοτσέλα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Μοίρες: Δανδάλης, Χαλκιαδάκης, Πολυμερίδης, Φανουράκης, Παπαδομανωλάκης, Μεντουδάκης, Ιερωνυμάκης, Τσακάνι, Γκίνη, Πηρουνάκης, Σκαπέρδας.

ΠΑΟΚ: Βλαχάκης, Στεφανάκης Μαυροειδής, Τριάντης, Κανδηλάκης, Σηφάκης, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Κουράκης, Μεμοτσέλα, Μεταξάκης