Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ Κουράκη “πεντάρα” για τον ΠΑΟΚρουσώνα με Μοχό!

Ο Κουράκης υπέγραψε την πρωτιά και την 3η θέση για τον ΠΑΟΚρουσώνα

Η ομάδα του ΠΑΟΚρουσώνα επικράτησε με σκορ 5-1 του Μοχού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουράκη που πέτυχε τρία τέρματα, ενώ παράλληλα με την ήττα του Ρωμανού ο ΠΑΟΚρουσώνα ανέβηκε τρίτος στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και από το πρώτο δεκάλεπτο είχε ήδη απωλέσει τεράστιες ευκαιρίες για γκολ με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Κουράκη στο 8′ .

Τελικά το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 22′ με τον Κουράκη μετά από υπέροχο τελείωμα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Κουράκης βρήκε και δεύτερο τέρμα και έτσι πήγε στα αποδυτήρια τον ΠΑΟΚρουσώνα με δύο γκολ διαφορά.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚρουσώνα μπήκε και πάλι δυνατά και βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο με Κουράκη και Σεραφειμίφη, με τον τελευταίο να σκοράρει εκ νέου για το 5-0 στο 55′.

Το τελικό 5-1 από πλευράς Μοχού πέτυχε ο Χιώτης στο 80.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚρουσώνα: Γιαννακάκης, Βαρδής, Πυργιανάκης, Σηφάκης(68′ Τσέρος), Τσικανδυλάκης, Ανωγειανάκης, Σεραφειμίδης, Μανουσάκης, Κουράκης, Σταυρακάκης, Τζουβάρας

Μοχός: Μουτζούρης, Γκαρής, Μίχος, Παπουτσάκης(46′ Φραγκάκης), Τσιμινικάκης, Χουδετσανάκης (46′ Καρβελάς), Σούρσος, Τσιμινικάκης Ρ., Κεφάκης (51′ Βαρδάκης), Ποντίκαλης (62′ Ρουσοχατζάκης), Χιώτης