Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με χατ-τρικ Σεραφειμίδη υπέταξε την Μινωική ο Ανθεστίων

Ο Ανθεστίων δεν σταμάτησε την πορεία του ούτε κόντρα στην Μινωική, της οποία επικράτησε στην έδρα του με 5-2 στο πλαίσιο της 9ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρίνο Σεραφειμίδη που πέτυχε χατ-τρικ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στην Μινωική, παίρνοντας τη νίκη με 5-2.

Στο 30′ ο Σεραφειμίδης έκανε το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Χρηστάκης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε δύο τα τέρματα του Ανθεστίωνα στο 40′.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Μινωική μείωσε σε 2-1 με τον Μιχάλη Κουρουγκιαβούρη μετά από κόρνερ του Μαρκόπουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι από τα πρώτα της λεπτά, με τον Λυδάκη να δίνει ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του νικώντας τον Αμπατζή με σουτ εκτός περιοχής.

Από αυτό το σημείο και έπειτα οι παίκτες της Μινωικής έμειναν από ψυχικά αποθέματα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ανθεστίων και κυρίως ο Μαρίνος Σεραφειμίδης που πέτυχε δύο ακόμα τέρματα για το χατ-τρικ.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας του Θραψανού πέτυχε στο 60′ το 4-1 με σουτ εκτός περιοχής, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έγραψε το 5-1 με την συμπλήρωση 80′ παιχνιδιού.

Το μόνο που κατάφερε η Μινωική ήταν να μειώσει στο σκορ, με τον Σαριδάκη που άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασσωτάκη στιγμές πριν τη λήξη της αναμέτρησης για το τελικό 5-2.

Ανθεστίων: Κασσωτάκης, Μακρογιαννάκης, Δρακάκης, Κουρίνος, Σαριδάκης, Χρηστάκης, Χότζα, Μπερνίκου, Στρατάκης, Σεραφειμίδης, Λυδάκης

Μινωική: Αμπατζής, Μαγάκης, Σαραφαλντίν, Πατσάκης, Ρουμελιώτης, Μαρκόπουλος, Κουρουγκιαβούρης Γ., Ρεμιγιάκης, Ανδρεαδάκης Δ., Καστελλιανάκης, Κουρουγκιαβούρης Μ.